presentatie
presentatie.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Presentatie

 • Carrieretijger.nl
  Je wordt al onrustig bij de gedachte. ’s avonds in bed lig je te piekeren. je droomt over de zenuwslopende spreekbeurten tijdens je middelbare schooltijd. een presentatie geven: voor de meeste mensen is het een crime. doodsangsten uitstaan is echter niet nodig; een goede presentatie geven kan iedereen. het is vooral een kwestie van een gedegen voorbereiding en veel oefenen.
  http://www.carrieretijger.nl/functioneren/communiceren/mondeling/modellen/presentatie
 • Presentatiekoffer
  Dankers Speciale Case Products biedt kwalitatieve maat- en standaardkoffers van diverse materialen. Tevens houden wij ons bezig met verpakkingsoplossingen, voor verpakkingen op het gebied van industrie, logistiek, dienstverlening en promotie.
  http://www.dankers-cases.nl/index.php?cat=1&content=354373
 • Reclamemateriaal
  Beste beheerder, Graag wil ik u deze link voorstellen. Zhengco levert een groot assortiment reclamemateriaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij leveren de systemen, zorgen voor de media, ontwerpen reclamemateriaal, beschikken over losse onderdelen en kunnen tevens montage realiseren. Ik heb alvast een teruglink geplaatst op: http://www.zhengco.eu/links-pm-46.html Ik kijk uit naar u reactie, Alvast bedankt, Annick Veenhof http://www.zhengco.eu/ Naam: Reclamemateriaal
  http://www.zhengco.eu/index.php
 • Spreken in het openbaar

  http://www.lichaamstaal.nl/presentatie.html
 • Usb sticks met logo
  B55 is gespecialiseerd in bedrukte USB sticks, USB armbanden, USB pennen, milieuvriendelijke USB sticks, fotolijsten, computer muizen en MP3 spelers. Wij houden ons voornamelijk bezig met het bedrukken van USB sticks. Een bedrukte USB stick is een ideaal relatiegeschenk aangezien het een nuttig geschenk is en omdat u tegelijkertijd uw bedrijf promoot door middel van het logo op de USB stick. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw logo duidelijk zichtbaar blijft op de USB sticks. En dat tegen een goede prijs. Al met al bent u bij ons voor relatiegeschenken aan het juiste adres!
  http://www.bedrukte-usbsticks.nl/logo-usb-stick.html

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Presentatie